Τι σημαίνουν αυτά τα σύμβολα;

Κατάλληλο για

'Κατάλληλο για' συμβολίζει για ποιούς τύπους συσκευών η αναδεικνυώμενη μπαταρία είναι κατάλληλη
Μερικές φορές όχι μια συσκευή, αλλα μια σειρά συσκευών αναδεικνύωνται. Π.χ. Η σειρά 'iPAQ h3700' μπαταριών, είναι επίσης κατάλληλη για το 'iPAQ h3715' pda.

Συμβατό με

'Συμβατό με' συμβολίζει για ποιά μοντέλα η αναδεινυώμενη μπαταρία είναι κατάληλη. Πολλοί κατασκευαστές χρησιμοποιούν δικούς τους αριθμού μοντέλων για μπαταρίες ή για την ίδια τη συσκευή.
Όλες οι μπαταρίες που πουλήθηκαν από BatteryChampion.gr είναι ανταλλακτικές μπαταρίες. Προσφέρουμε παρόμοιες ή υψηλότερης χωρητικότητας και ποιότητας μπαταρίες σε μιας πολύ μικρότερη τιμή των κανονικών μπαταριών απο τον κατασκευαστή της συσκευής.
Σημείωση: οι αριθμοί μοντέλων μπορεί να διαφέρουν λίγο, εαν και μπορεί να είναι συμβατές με το προϊόν. Εάν η ένδειξη 'κατάλληλο για' ταιριάζει με τη συσκευή σας, και το 'συμβατό με' όχι, στις περισσότερες περιπτώσεις θα δουλέψει χωρίς πρόβλημα. Εάν έχετε αμφιβολίες, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Χωρητικότητα: mAh: συμβολίζει το mAh για την μπαταρία που βλέπετε

Το mAh σημαίνει milli Ampere hour, και αναδεικνύει τη χωρητικότητα μιας μπαταρίας. Όσο περισσότερο είναι το mAh, τόσο μεγαλύτερη η χωρητικότητα της μπαταρίας και η διάρκεια λειτουργίας της συσκευής σας.

Τάση: συμβολίζει την τάση της μπαταρίας που βλέπετε

Παρακαλούμε λάβετε υπ\'όψην πως αυτό είναι η τάση χρησιμοποίησης, η τάση φόρτισης απο τον φορτιστή σας μπορεί να διαφέρει απο αυτό τον αριθμό. Η τάση της αρχικής μπαταρίας αναγράφεται πάντα στην καρτέλα της μπαταρίας. Μία μικρή διαφορά στην τάση δεν είναι πρόβλημα, π.χ μια αρχική μπαταρία με 3.6V μπορεί να αντικατασταθεί τέλεια απο μια ανταλλακτική μπαταρία 3.7V.

Τύπος: συμβολίζει τον τύπο κελιών για την μπαταρία που βλέπετε

Ο τύπος ορίζει τι είδους κελιά χρησιμοποιούνται στην μπαταρία. Τα πιο συχνά είναι λιθίου (li-ion), πολυμερές λίθιο (li-pl), Nickel Metal Hydrate (Ni-MH) ή Nickel Cadmium (Ni-CD).

Συμπεριλαμβάνονται δωρεάν εργαλεία αυτό το εικονίδιο προβάλλεται εάν τα απαραίτητα εργαλεία συμπεριλαμβάνονται

BatteryChampion.gr σιγουρεύεται πως πάντα θα λαμβάνεται τα απαραίτητα εργαλεία για την συσκευή σας, χωρίς έξτρα κόστος.

Υψηλή χωρητικότητα συμβολίζει πως η μπαταρία που προβάλλεται έχει υψηλή χωρητικότητα

Εαν μια μπαταρία έχει περισσότερη χωρητικότητα απο την κανονική μπαταρία, αυτό υπολογίζεται ως 'υψηλό'.

Συμπεριλαμβάνεται δωρεάν κάλυψη αναφέρει εάν ένα δωρεάν κάλυμμα συμπεριλαμβάνεται

Διαβάστε περισσότερα για τα καλύμματα στο 'Battery fitting'

Παρακαλούμε λάβετε υπόψιν: Ένα δωρεάν καλώδιο συμπεριλαμβάνεται με αυτή τη μπαταρία. συμβολίζει πως ενα δωρεάν καλώδιο συμπεριλαμβάνεται

Ένα καλώδιο χρησιμοποιήται για να ενεργοποιήσετε την συσκευή σας. Αυτό σημαίνει πως η συσκευή σας χρησιμοποιεί την μπαταρία σαν μια εξωτερική πηγή ενέργειας. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τον εσωτερικό δείκτη κατάστασης ρεύματος της συσκευής.

Παρακαλούμε λάβετε υπ\'όψην: Συμπεριλαμβάνεται δωρεάν βάση φόρτισης! συμβολίζει πως μια δωρεάν βάση φόρτισης συμπεριλαμβάνεται

Μια εξωτερική βάση φόρτισης χρησιμοποιείται για να φορτίσετε την μπαταρία σας. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τον δείκτη κατάστασης ρεύματος της συσκευής.

Διαστάσεις: συμβολίζει τις διαστάσεις της μπαταρίας που βλέπετε

Χρώμα: συμβολίζει το χρώμα της μπαταρίας που βλέπετε

συμβολίζει την κατάσταση εγγύησης της μπαταρίας που βλέπετε

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.