Πρωταθλητές σε μπαταρίες, αντάπτορες και είδη φωτισμό!

  • 14 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryChampion.gr

Επιλέξτε εύκολα μια συσκευή ή κατηγορία

Μπαταρίες για όλες τις συσκευές στον κόσμο

Στο BatteryChampion, μπορείτε να αγοράσετε υψηλής ποιότητας νέες μπαταρίες και ανταλλακτικές μπαταρίες για περισσότερες από 200.000 διαφορετικές ασύρματες συσκευές, όπως λάπτοπ, drone, ηλεκτρικές σκούπες, έξυπνα κινητά, και πολλές άλλες συσκευές. Η απόδοση της μπαταρίας των ασύρματων συσκευών σας περιορίζεται όσο αυτή παλιώνει. Με μια νέα ή ανταλλακτική μπαταρία, μπορείτε να προσφέρετε νέα ζωή στη συσκευή σας, ώστε να την απολαμβάνετε ακόμη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορεί επίσης να φανεί χρήσιμο να έχετε μια έξτρα μπαταρία στη διάθεσή σας όταν ταξιδεύετε ή βρίσκεστε στον δρόμο συχνά. Εάν χρειάζεστε κάποια μπαταρία που δεν μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπό μας, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας. Παραγγείλετε απλά τις μπαταρίες σας στο διαδίκτυο και η ασύρματη συσκευή σας θα ξαναγίνει σαν καινούργια.

Άλλα προϊόντα

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνατε; Δοκιμάστε να χρησιμοποιείσετε την: αναζήτηση

Εκτιμήσεις

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΩΓΟΥΛΑΣ μας βαθμολόγησε:
(5/5)
Προϊόντα:
Bosch GSR 12-2 Μπαταρία (3000 mAh 12 V)
Γενικά:
Αξιόπιστοι ως προς την ποιότητα των προϊόντων και τους χρόνους διεκπεραίωσης των παραγγελιών.
Σχετικά με το προϊόν:
΄Ηταν όπως ακριβώς το περιέγραφαν στον κατάλογο των προϊόντων τους. Αναμένουμε να δούμε και την αντοχή του σε διάρκεια (durability.
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
  • 14 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryChampion.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.