Πρωταθλητές σε μπαταρίες, αντάπτορες και είδη φωτισμό!

 • 14 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
 • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryChampion.gr

Η σελίδα που ζητάτε να προβάλλετε αφορά ένα προϊόν που δεν πωλείται πλέον, αλλά πουλάμε τα αναγραφόμενα άλλα παρόμοια προϊόντα με τις ίδιες προδιαγραφές.

BTC-NB2LH Μπαταρία (600 mAh 7.4 V, Σκούρο Γκρί)

Κανονική τιμή: 30,99 €

Η τιμή μας: 25,49 €

 • Χαμηλές τιμές
 • Υψηλής ποιότητας προϊόντα
 • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
 • Πιστωτική κάρτα
 • Πιστωτική κάρτα
 • PayPal
 • Πιστωτική κάρτα
 • (Διεθνής) τραπεζική συναλλαγή
Συμβατό με:
9612A001, BP-2L12, BP-2L13, BP-2L14, BP-2L18, BP-2L24, BP-2L5, BP-2LCL, BP-2LH ...
Χωρητικότητα:
600 mAh
Τύπος:
Li-ion
ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
μας βαθμολόγησε:
(4/5)
Γενικά:
Η εξυπηρέτηση ήταν ικανοποιητική και ταχύτατη
Σχετικά με το προϊόν:
Το προϊόν ήταν καλό και η σχέση τιμής/απόδοσης πολύ καλή
Konstantinos Samonas
μας βαθμολόγησε:
(4/5)
Γενικά:
Καλές τιμές και βρήκα το προϊόν που ζητούσα!
Σχετικά με το προϊόν:
Ό,τι ακριβώς ήθελα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑ
μας βαθμολόγησε:
(5/5)
Γενικά:
Είναι πάρα πολυ καλύ και γρήγορη εξυπηρέτηση διότι μέσα σε 12 ημέρες έχω παραλάβη τα προϊόντα μου το μόνο να θυμάστε ότι τα εμπορεύματα έρχοντε ένα ένα σε ξεχωρίστούς φακέλους. Μπορεί να πάρει δυο με τρεις ημέρες μέχρι να τα παραλάβεται όλα τα εμπορεύματα αλλά θα τα παραλάβεται όλα
Σχετικά με το προϊόν:
Είναι άριστης ποιότητας χωρίς κανένα πρόβλημα στην εφαρμογή τους και στη δουλεία τους
Stavros Italos
μας βαθμολόγησε:
(5/5)

Δημοφιλείς φορτιστές

Όλες οι συσκευές

Αξιοπιστίας και εγγύηση
Το BTC-NB2LH Μπαταρία (600 mAh 7.4 V, Σκούρο Γκρί) έρχεται με 12 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας. Εκτός από αυτό προσφέρουμε μια μοναδική30-ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων: σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένος με το προϊόν, δεν έχει σημασία ο λόγος, μπορείτε πάντα να το επιστρέψετε και να πάρετε πίσω τα χρήματά σας.
Ποιότητα and ασφάλεια
Το BTC-NB2LH Μπαταρία (600 mAh 7.4 V, Σκούρο Γκρί) περιλαμβάνει προηγμένα τεχνικά στοιχεία και να έχει ελεγχθεί σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές CE. Το BTC-NB2LH Μπαταρία περιέχει ένα τσιπ που αποτρέπει την υπερφόρτιση και βραχυκύκλωμα. Το BTC-NB2LH Μπαταρία είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας κύτταρα που δεν πάσχουν από το λεγόμενο 'φαινόμενο μνήμης'.
Συμβουλή!
Χρησιμοποιέιτε το Ψηφιακή βιντεοκάμερα εκτενώς; Αγοράστε μια δεύτερη μπαταρία για τη Ψηφιακή βιντεοκάμερα σας. Έτσι θα έχετε πάντα επιπλέον χωρητικότητα μαζί σας, η οποία θα εμποδίσει το να ξεμείνετε απο ρεύμα όταν είστε στο δρόμο
Ταχύτητα Εργοστασίου
Το BTC-NB2LH Μπαταρία είναι ταχύτητας εργοστασίου. Οι μπαταρίες χάνουν απόδοση κατά την διάρκεια ζωής τους, ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιούνται. Πολλοί εισαγωγείς και μεταπωλητές αποθηκεύουν τις μπαταρίες τους για πολύ καιρό πρωτού πωληθούν. BatteryChampion.gr φροντίζει πως η μπαταρία που παραγγείλατε θα αποσταλλεί κατευθείαν σε εσάς μετά την κατασκευή της λόγω συνεργασίας με τους κατασκευαστές. Έτσι είστε σίγουροι πως θα λάβετε μιας υψηλής ποιότητας μπαταρία!

Αγοράζετε για κάποια εταιρία;

Ανακαλύψτε τις εταιρικές μας εκπτώσεις και δυνατότητες!

 • 14 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
 • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryChampion.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.