Πρωταθλητές σε μπαταρίες, αντάπτορες και είδη φωτισμό!

  • 14 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryChampion.gr

Επιλέξτε εύκολα μια συσκευή ή κατηγορία

Εκτιμήσεις

Stelios Solomonides μας βαθμολόγησε:
(5/5)
Προϊόντα:
HTC Touch Pro Μπαταρία (2400 mAh, Μαύρο)
Γενικά:
Εξαιρετικά ικανοποιημένος από την υπηρεσία, σε σημείο που ανυπομονούσα για την ευκαιρία να γράψω τα θετικά μου σχόλια. Το προϊόν έφτασε έγκαιρα και ικανοποιεί τις προδιαγραφές του, ενώ η παραγγελία μου έμεινε για δέκα μέρες στο σύστημα χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι να γίνει η πληρωμή από εμένα, κάτι το οποίο θεωρώ εξαιρετικά βολικό.
Σχετικά με το προϊόν:
Πιστό στην περιγραφή του. Η μπαταρία που αγόρασα με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο υπερδιπλασιάζοντας τον χρόνο ζωής του κινητού μου.
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
  • 14 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryChampion.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.