Πρωταθλητές σε μπαταρίες, αντάπτορες και είδη φωτισμό!

  • 14 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryChampion.gr

Ακουστική Βοήθεια

Στο BatteryChampion, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα μπαταριών ακουστικών βαρηκοΐας. Μήπως η συσκευή σας δεν λειτουργεί σωστά; Είναι πιθανό να έχει σπάσει ή η μπαταρία να έχει σχεδόν αδειάσει. Με τον χρόνο, οι μπαταρίες των ακουστικών βαρηκοΐας σας χάνουν την απόδοσή τους και χρειάζεται να τις φορτίζετε πιο συχνά. Είναι σημαντικό να διαθέτετε σωστές υψηλής απόδοσης μπαταρίες για συσκευές βαρηκοΐας. Επιπλέον, ίσως είναι καλό να έχετε στη διάθεσή σας έξτρα μπαταρίες. Η σειρά των προϊόντων μας αποτελείται από μπαταρίες για συσκευές βαρηκοΐας από μάρκες όπως Advance, Nova sense και Cochlear.

Δείτε όλες τις μάρκες παρακάτω

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνατε; Δοκιμάστε να χρησιμοποιείσετε την: αναζήτηση

Επιλέξτε εύκολα μια συσκευή ή κατηγορία

Εκτιμήσεις

Ιωάννης Λίγκας μας βαθμολόγησε:
(4/5)
Προϊόντα:
BTC-GBE211HL Μπαταρία (3400 mAh 7.4 V, Μαύρο)
Γενικά:
Άμεση ανταπόκριση. Συνέπεια στην παράδοση
Σχετικά με το προϊόν:
Σαν καινούριες, όπως όλες οι καινούριες, δουλεύουν μια χαρά. Θα πρέπει να περάσει ένα ικανοποιητικό χρονικό διάστημα για να δω αν το προιόν είναι αξιόπιστο.
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
  • 14 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryChampion.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.