Πρωταθλητές σε μπαταρίες, αντάπτορες και είδη φωτισμό!

  • 14 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryChampion.gr

Ιατρικά

Αναζητάτε για νέα ή έξτρα μπαταρία για τον ιατρικό σας εξοπλισμό; Δυστυχώς, συσκευές όπως μια οθόνη, ένα θερμόμετρο ή έναν απινιδωτής, χάνουν τη απόδοσή τους καθώς παλιώνουν. Μια νέα μπαταρία θα προσφέρει στην ιατρική σας συσκευή μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας και θα της επιτρέψει να λειτουργήσει ξανά σας καινούργια. Με τον τρόπο αυτόν δεν θα ξαναντιμετωπίσετε δυσάρεστε εκπλήξεις όταν χρειάζεστε επειγόντως τον ιατρικό σας εξοπλισμό.

Μια νέα μπαταρία θα προσφέρει στην ιατρική σας συσκευή μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας και θα της επιτρέψει να λειτουργήσει ξανά σας καινούργια. Με τον τρόπο αυτόν δεν θα ξαναντιμετωπίσετε δυσάρεστε εκπλήξεις όταν χρειάζεστε επειγόντως τον ιατρικό σας εξοπλισμό.

Δείτε όλες τις μάρκες παρακάτω

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνατε; Δοκιμάστε να χρησιμοποιείσετε την: αναζήτηση

Επιλέξτε εύκολα μια συσκευή ή κατηγορία

Εκτιμήσεις

DIONISIS KOKKINAKIS μας βαθμολόγησε:
(5/5)
Προϊόντα:
Compex Runner Μπαταρία (2000 mAh 4.8 V)
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
  • 14 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryChampion.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.