Πρωταθλητές σε μπαταρίες, αντάπτορες και είδη φωτισμό!

  • 14 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryChampion.gr

Ξυριστικά

Αναζητάτε μια νέα μπαταρία για την ηλεκτρική σας ξυριστική μηχανή; Εάν έχετε την ξυριστική σας μηχανή πολύ καιρό, θα διαπιστώσετε πως δεν λειτουργεί πλέον όπως στο παρελθόν. Αυτό αποτελεί το αποτέλεσμα της πτώσης της απόδοσης της μπαταρίας σας. Μια νέα, υψηλής ποιότητας μπαταρία θα προσφέρει και πάλι την χαμένη απόδοση στην ηλεκτρική ξυριστική σας μηχανή. Δείτε την ευρεία γκάμα μπαταριών μας για ξυριστικές μηχανές από γνωστές μάρκες όπως Babyliss, Braun, Panasonic και Philips.

Αυτό αποτελεί το αποτέλεσμα της πτώσης της απόδοσης της μπαταρίας σας. Μια νέα, υψηλής ποιότητας μπαταρία θα προσφέρει και πάλι την χαμένη απόδοση στην ηλεκτρική ξυριστική σας μηχανή. Δείτε την ευρεία γκάμα μπαταριών μας για ξυριστικές μηχανές από γνωστές μάρκες όπως Babyliss, Braun, Panasonic και Philips.

Δείτε όλες τις μάρκες παρακάτω

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνατε; Δοκιμάστε να χρησιμοποιείσετε την: αναζήτηση

Επιλέξτε εύκολα μια συσκευή ή κατηγορία

Εκτιμήσεις

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ μας βαθμολόγησε:
(5/5)
Προϊόντα:
Shaver Μπαταρία (1300 mAh 3.7 V)
Γενικά:
Άψογο σε όλα
Σχετικά με το προϊόν:
Τέλεια
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
  • 14 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryChampion.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.