Πρωταθλητές σε μπαταρίες, αντάπτορες και είδη φωτισμό!

  • 14 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryChampion.gr

eReader

Αναζητάτε νέα μπαταρία για το e-reader σας; Μια νέα μπαταρία μπορεί να προσφέρει νέα πνοή στο e-reader σας, ώστε να μπορείτε να το απολαμβάνετε για πολύ ακόμα χρόνο. Έτσι, μπορείτε να διαβάζετε όλα σας τα αγαπημένα βιβλία για ώρες χωρίς να χρειάζεται να φορτίσετε το e-reader τόσο συχνά και μεταξύ των αναγνώσεών σας. Μια καλή μπαταρία είναι πολύτιμη για ένα e-reader και ιδανική εάν ταξιδεύετε πολύ. Δείτε την ευρεία γκάμα των μπαταριών για e-reader από μάρκες όπως Kobo, Sony, Pocketbook και Bebook.

Έτσι, μπορείτε να διαβάζετε όλα σας τα αγαπημένα βιβλία για ώρες χωρίς να χρειάζεται να φορτίσετε το e-reader τόσο συχνά και μεταξύ των αναγνώσεών σας. Μια καλή μπαταρία είναι πολύτιμη για ένα e-reader και ιδανική εάν ταξιδεύετε πολύ. Δείτε την ευρεία γκάμα των μπαταριών για e-reader από μάρκες όπως Kobo, Sony, Pocketbook και Bebook.

Δείτε όλες τις μάρκες παρακάτω

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνατε; Δοκιμάστε να χρησιμοποιείσετε την: αναζήτηση

Επιλέξτε εύκολα μια συσκευή ή κατηγορία

Εκτιμήσεις

ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ μας βαθμολόγησε:
(5/5)
Προϊόντα:
Nokia 6300 Μπαταρία (900 mAh 3.7 V)
Γενικά:
Ολα ΟΚ
Σχετικά με το προϊόν:
οπως στην περιγραφη
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
  • 14 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryChampion.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.