Πρωταθλητές σε μπαταρίες, αντάπτορες και είδη φωτισμό!

  • 14 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryChampion.gr

Οικιακές Συσκευές

Αντικαθιστώντας την μπαταρία, όλες οι συσκευές εντός και εκτός σπιτιού θα λειτουργούν και πάλι άψογα για πολύ καιρό. Η ευρεία γκάμα προϊόντων μας αποτελείται από μπαταρίες και άλλα εξαρτήματα για τις συσκευές του σπιτιού και του κήπου σας, όπως ρομποτικά κοπτικά, σαρωτές υπολογιστών και πολλές άλλες συσκευές. Πριν αγοράσετε κάποια νέα μπαταρία ή ανταλλακτικό, δείτε ποιος είναι ο αριθμός και η μάρκα της συσκευής σας.

Η ευρεία γκάμα προϊόντων μας αποτελείται από μπαταρίες και άλλα εξαρτήματα για τις συσκευές του σπιτιού και του κήπου σας, όπως ρομποτικά κοπτικά, σαρωτές υπολογιστών και πολλές άλλες συσκευές. Πριν αγοράσετε κάποια νέα μπαταρία ή ανταλλακτικό, δείτε ποιος είναι ο αριθμός και η μάρκα της συσκευής σας.

Δείτε όλες τις μάρκες παρακάτω

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνατε; Δοκιμάστε να χρησιμοποιείσετε την: αναζήτηση

Επιλέξτε εύκολα μια συσκευή ή κατηγορία

Εκτιμήσεις

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ μας βαθμολόγησε:
(4/5)
Προϊόντα:
Nokia C2-01 Μπαταρία (1200 mAh 3.7 V)
Σχετικά με το προϊόν:
Το προϊόν καλό αλλά άργησε λίγο η παράδοσή του.
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
  • 14 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryChampion.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.