Πρωταθλητές σε μπαταρίες, αντάπτορες και είδη φωτισμό!

  • 14 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryChampion.gr

Ακουστικά - Σετ ακουστικών

Παρατηρείτε πως η μπαταρία των ακουστικών και του σετ ακουστικών σας/μικροφώνου έχει αρχίσει να εξαντλείται; Όσο πιο παλιά είναι η συσκευή σας, τόσο χειρότερα θα λειτουργεί η μπαταρία. Εάν συμβεί αυτό, χρειάζεται αντικατάσταση. Ούτως ή άλλως, θα είναι πολύ ενοχλητικό εάν το σετ ακουστικών σας αρχίσει να πεθαίνει ενώ μιλάτε στο τηλέφωνο ή παίζετε. Το πρόβλημα αυτό θα επιλυθεί στη στιγμή, με τις υψηλής ποιότητας μπαταρίες μας. Μια νέα μπαταρία θα επιτρέψει στο σετ ακουστικών σας να λειτουργήσει ξανά, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν θα πεθάνει ενώ βρίσκεστε εν μέσω κάποιας συνομιλίας.

Εάν συμβεί αυτό, χρειάζεται αντικατάσταση. Ούτως ή άλλως, θα είναι πολύ ενοχλητικό εάν το σετ ακουστικών σας αρχίσει να πεθαίνει ενώ μιλάτε στο τηλέφωνο ή παίζετε. Το πρόβλημα αυτό θα επιλυθεί στη στιγμή, με τις υψηλής ποιότητας μπαταρίες μας. Μια νέα μπαταρία θα επιτρέψει στο σετ ακουστικών σας να λειτουργήσει ξανά, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν θα πεθάνει ενώ βρίσκεστε εν μέσω κάποιας συνομιλίας.

Δείτε όλες τις μάρκες παρακάτω

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνατε; Δοκιμάστε να χρησιμοποιείσετε την: αναζήτηση

Επιλέξτε εύκολα μια συσκευή ή κατηγορία

Εκτιμήσεις

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ μας βαθμολόγησε:
(4/5)
Προϊόντα:
BTC-BPS9NB Μπαταρία (4400 mAh 11.1 V)
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
  • 14 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryChampion.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.