Πρωταθλητές σε μπαταρίες, αντάπτορες και είδη φωτισμό!

  • 14 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryChampion.gr

Ηχείο

Το να έχετε μια ισχυρή μπαταρία είναι απαραίτητο για τα ηχεία σας. Ούτως ή άλλως, θέλετε να χρησιμοποιείτε τα ηχεία σας όσο το δυνατό περισσότερο, χωρίς αυτά να σταματούν συνεχώς. Με τον χρόνο οι μπαταρίες αποδυναμώνονται. Χάνουν το φορτίο του πιο γρήγορα και χρειάζονται περισσότερο χρόνο προκειμένου να φορτίσουν. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα ποιοτικών μπαταριών για ασύρματα ηχεία, από μάρκες όπως Bose, JBL, Beats και Sony. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική ανά πάσα στιγμή και όπου κι αν βρίσκεστε.

Ούτως ή άλλως, θέλετε να χρησιμοποιείτε τα ηχεία σας όσο το δυνατό περισσότερο, χωρίς αυτά να σταματούν συνεχώς. Με τον χρόνο οι μπαταρίες αποδυναμώνονται. Χάνουν το φορτίο του πιο γρήγορα και χρειάζονται περισσότερο χρόνο προκειμένου να φορτίσουν. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα ποιοτικών μπαταριών για ασύρματα ηχεία, από μάρκες όπως Bose, JBL, Beats και Sony. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική ανά πάσα στιγμή και όπου κι αν βρίσκεστε.

Δείτε όλες τις μάρκες παρακάτω

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνατε; Δοκιμάστε να χρησιμοποιείσετε την: αναζήτηση

Επιλέξτε εύκολα μια συσκευή ή κατηγορία

Εκτιμήσεις

IOANNIS GEORGIADIS μας βαθμολόγησε:
(5/5)
Προϊόντα:
JBL Xtreme Μπαταρία (5000 mAh 7.4 V, Μπλέ)
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
  • 14 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryChampion.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.