Πρωταθλητές σε μπαταρίες, αντάπτορες και είδη φωτισμό!

  • 14 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryChampion.gr

Beamer

Είναι απαραίτητο να έχετε μια κατάλληλη μπαταρία για τον βομβητή σας. Θα είναι πολύ ενοχλητικό εάν ο βομβητής σας αρχίσει να πεθαίνει κατά τη διάρκεια κάποιας εταιρικής παρουσίασης. Με τον χρόνο, η απόδοση της μπαταρίας του βομβητή περιορίζεται. Εάν συμβεί αυτό, αντικαταστήστε τη μπαταρία ώστε να αρχίσει να ξαναλειτουργεί σωστά. Δείτε την ευρεία γκάμα μπαταριών μας και λαμπών προβολέων από μάρκες όπως Acer, Canon και Sony.

Δείτε όλες τις μάρκες παρακάτω

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνατε; Δοκιμάστε να χρησιμοποιείσετε την: αναζήτηση

Επιλέξτε εύκολα μια συσκευή ή κατηγορία

Εκτιμήσεις

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΡΙΚΕΛΑΣ μας βαθμολόγησε:
(5/5)
Προϊόντα:
BTC-MSF953BL Μπαταρία (1400 mAh 3.7 V)
Σχετικά με το προϊόν:
ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ! ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ VALUE FOR MONEY. ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
  • 14 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryChampion.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.