Πρωταθλητές σε μπαταρίες, αντάπτορες και είδη φωτισμό!

  • 14 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryChampion.gr

UPS

Αναζητάτε μια νέα μπαταρία για το UPS σας; Ένα UPS (Συσκευή Αδιάκοπης Παροχής Ενέργειας) είναι σημαντικό για την ασφάλεια των δεδομένων σε κέντρα δεδομένων, εταιρίες τηλεπικοινωνιών ή για ιατρικό εξοπλισμό. Η μπαταρία του UPS θα πρέπει συνεπώς να είναι αξιόλογη και σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι συνεπώς σημαντικό να αντικαθιστάτε την μπαταρία όταν χρειάζεται, ώστε το UPS σας να λειτουργεί για περισσότερο χρόνο. Δείτε την ευρεία γκάμα των μπαταριών μας για UPS για μάρκες UPS όπως Belkin, Compaq, HP και Dell.

Η μπαταρία του UPS θα πρέπει συνεπώς να είναι αξιόλογη και σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι συνεπώς σημαντικό να αντικαθιστάτε την μπαταρία όταν χρειάζεται, ώστε το UPS σας να λειτουργεί για περισσότερο χρόνο. Δείτε την ευρεία γκάμα των μπαταριών μας για UPS για μάρκες UPS όπως Belkin, Compaq, HP και Dell.

Δείτε όλες τις μάρκες παρακάτω

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνατε; Δοκιμάστε να χρησιμοποιείσετε την: αναζήτηση

Επιλέξτε εύκολα μια συσκευή ή κατηγορία

Εκτιμήσεις

Nikolaos Kasapis μας βαθμολόγησε:
(5/5)
Προϊόντα:
BTC-CPB9034 Μπαταρία (700 mAh 3.6 V)
Γενικά:
Αργησε λιγο η παραλαβη του δεματος αλλα τελικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος.
Σχετικά με το προϊόν:
Ειναι αυτο που χρειαζομουν. Ο.Κ.
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
  • 14 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryChampion.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.