Πρωταθλητές σε μπαταρίες, αντάπτορες και είδη φωτισμό!

  • 14 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryChampion.gr

Ασύρματο τρυπάνι

Σκοπεύετε να αρχίσετε να δουλεύετε και η μπαταρία του τρυπανιού σας έχει εξαντληθεί; Καθώς παλιώνουν, οι μπαταρίες χάνουν την απόδοσή τους. Όταν συμβεί αυτό, είναι ώρα αντικατάστασης της μπαταρίας. Στο BatteryChampion, θα βρείτε μπαταρίες για ασύρματα τρυπάνια από μάρκες όπως Matrix και CMI. Μόλις αντικαταστήσετε την μπαταρία σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τρυπάνι σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς να χρειάζεται να το φορτίζετε πολλές φορές για να κάνετε τη δουλειά σας. Είναι σημαντικό η μπαταρία σας να είναι καλής ποιότητας και να έχει υψηλή αποθηκευτική ικανότητα, ώστε να χρησιμοποιείτε το τρυπάνι σας περισσότερο χρόνο.

Δείτε όλες τις μάρκες παρακάτω

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνατε; Δοκιμάστε να χρησιμοποιείσετε την: αναζήτηση

Επιλέξτε εύκολα μια συσκευή ή κατηγορία

Εκτιμήσεις

NIKOLAKOPOULOS FVTIOS μας βαθμολόγησε:
(4/5)
Προϊόντα:
Alcatel OT-800 OT-806 Μπαταρία (800 mAh 3.7 V)
Γενικά:
1. Βρίσκεις σχετικά εύκολα το προιον που ψάχνεις. 2. Η αποστολή του προιοντος είναι γρήγορη. 3. Η παραλαβή καθυστέρησε. 4. Η τιμή είναι καλή.
Σχετικά με το προϊόν:
Λόγω του μικρού διαστήματος χρήσης, δεν έχω διαμορφώσει άποψη για το προϊόν που αγόρασα.
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
  • 14 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryChampion.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.