Πρωταθλητές σε μπαταρίες, αντάπτορες και είδη φωτισμό!

  • 14 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryChampion.gr

MP3 - MP4

Αναζητάτε μια νέα μπαταρία για τη συσκευή σας αναπαραγωγής MP3 ή MP4; Με τον χρόνο, η μπαταρία του MP3 ή του MP4 θα αρχίσει να αδειάζει πιο γρήγορα. Η αντικατάσταση της μπαταρίας θα κάνει τη συσκευή MP3 ή MP4 σας να λειτουργεί ξανά σας καινούργια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι υψηλής ποιότητας μπαταρίες μας εγγυώνται πως θα είστε σε θέση να ακούτε ξανά την αγαπημένη σας μουσική, ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε. Δείτε την ευρεία γκάμα των μπαταριών μας για συσκευές αναπαραγωγής MP3 και MP4 από μάρκες όπως Apple, Panasonic, Philips και Sony.

Δείτε όλες τις μάρκες παρακάτω

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνατε; Δοκιμάστε να χρησιμοποιείσετε την: αναζήτηση

Επιλέξτε εύκολα μια συσκευή ή κατηγορία

Εκτιμήσεις

NIKOLAOS GKAVALIS μας βαθμολόγησε:
(4/5)
Προϊόντα:
Apple iPod Nano 1st generation (4GB) Μπαταρία (400 mAh 3.7 V, Μαύρο)
Γενικά:
Σαν πρώτη φορά η συνλλαγή ήταν αψογη και χωρίς κανένα πρόβλημα. Να υποθέσω ότι θα στελνονται ενημερωτικά email με προσφορές ?
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
  • 14 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryChampion.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.