Πρωταθλητές σε μπαταρίες, αντάπτορες και είδη φωτισμό!

  • 14 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryChampion.gr

Αμφίδρομο ραδιόφωνο

Μήπως ο ασύρματός σας δεν λειτουργεί τόσο καλά όσο στο παρελθόν; Για σωστές και γρήγορες επικοινωνίες μέσω ασυρμάτου, είναι σημαντικό οι μπαταρίες να λειτουργούν σωστά. Γι' αυτό θα πρέπει να αντικαταστήσετε την μπαταρία του ασυρμάτου σας εάν παρατηρήσετε πως η μπαταρία σας χάνει την απόδοσή της. Δείτε την ευρεία γκάμα μπαταριών, τροφοδοτικών και άλλων ανταλλακτικών μας για γουόκι-τόκι από μάρκες όπως Alinco, Cobra, Kenwood και Motorola.

Γι' αυτό θα πρέπει να αντικαταστήσετε την μπαταρία του ασυρμάτου σας εάν παρατηρήσετε πως η μπαταρία σας χάνει την απόδοσή της. Δείτε την ευρεία γκάμα μπαταριών, τροφοδοτικών και άλλων ανταλλακτικών μας για γουόκι-τόκι από μάρκες όπως Alinco, Cobra, Kenwood και Motorola.

Δείτε όλες τις μάρκες παρακάτω

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνατε; Δοκιμάστε να χρησιμοποιείσετε την: αναζήτηση

Επιλέξτε εύκολα μια συσκευή ή κατηγορία

Εκτιμήσεις

marios georganas μας βαθμολόγησε:
(5/5)
Προϊόντα:
Two Way Radio Μπαταρία (1000 mAh 13.2 V)
Γενικά:
ΣΟΒΑΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Σχετικά με το προϊόν:
ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
  • 14 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryChampion.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.